Witamy Na Stronie Forum Naszej Guildi
Hero Of The Day !!!
ZWRACAM SIĘ DO WAS Z WIELKĄ PROŚBĄ . Chodzi mi o grzyby wiem że ten temat nie był poruszony ale Prosiłbym aby KAŻDY !!! podkreślam każdy wpłacił 1 grzyba można więcej . Nie jest to jakaś wygórowana suma ale może zmienić nasza gildie . Pozwoliło by to rozbudować twierdze , skarbiec i trenera . Niech każdy wpłaci jednego grzyba TYGODNIOWO ! . Jest to [w moim przypadku] quest zaczynający awanturniczość . JEDEN A TYLE MOŻE ZDZIAŁAĆ [ JEST NAS 32 CZYLI 32 GRZYBY TYGODNIOWO !!!] Z całym poszanowaniem Lemur ! . Razem damy rade poprawić stan gildi
Wiem że nie można wpłacać grzybów z questów ale każdy z was zapewne kupił sms grzybki . Odblokowuje to możliwość wpłaty grzybów na konto gildijne !!!
Fuck The System
Administrator
Ja nawet nie czytając tego posta wpłaciłem już 10 grzybków. Mam nadzieję, że się przydadzą: D
~~Zdrada, którą widzisz, nie jest przerażająca. Naprawdę przerażająca jest zdrada, której nie widzisz~~
Moderator
lemur ja narazie kasy na koncie nie mam i nie wiem czy bede wydawal kase na gry
Zbanowany
Lemur z wielkim uszanowaniem przyznam, że twój pomysł jest bardzo fajny.
Ja chętnie dałabym tego grzybka, ale jeszcze ich nie doładowywałam i tak jak na gildzie się wypowiedziałam nie mam zamiaru na razie ich doładowywać.
Jeżeli oczywiście doładuję je sobie, to na pewno wpłacę nawet więcej (jeżeli będę nadal w tej gildzie), ale mam zamiar być w niej długo, bo <to najlepsza gildia w jakiej dotąd byłam>